پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

توصیه انتخاباتی پلیس اسرائیل: مردم با خود سلاح بیاورند

توصیه انتخاباتی پلیس اسرائیل: مردم با خود سلاح بیاورند پلیس رژیم صهیونیستی که به شدت از احتمال عملیاتهای استشهادی در انتخابات کنست وحشت دارند، از شهرک‌نشینان اسرائیلی خواسته‌اند که با خود سلاح داشته باشند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۵ - ۰۹ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 31
کد خبر: ۱۵۶۸۴۰

به گزارش راهبرد معاصر، مسئولان رژیم موقت صهیونیستی به شدت نگران برگزاری انتخابات پارلمانی این رژیم و نحوه تأمین امنیت آن هستند. شبکه عبری «کان» شامگاه روز یکشنبه گزارش داد، پلیس صهیونیستی به شهرک‌نشینان اسرائیلی توصیه کرده است که در جریان انتخابات کنست (پارلمان) که روز سه‌شنبه آینده برگزار می‌شود، با خود سلاح داشته باشند.

به گفته این شبکه، سرویسهای امنیتی این رژیم درباره هشدارهای نیروهای مقاومت فلسطین می‌گویند و از اینکه شاید در روز انتخابات عملیات استشهادی صورت بگیرد، به شدت وحشت زده هستند.

شبکه هفت این رژیم نیز گزارش داد که پس از تنشهای اخیر، ۱۰۰ هشدار به دست صهیونیستها رسیده است مبنی بر اینکه نیروهای مقاومت، قصد دارند در کرانه باختری دست به عملیاتهای انتقامجویانه بزنند.

خبرنگار نظامی پایگاه خبری عبری «واللا» هم گفت که به زودی، شماری از گردانهای ذخیره نیروهای مرزبانی رژیم صهیونیستی، درکرانه باختری مستقر خواهند شد تا با تنشهای امنیتی مقابله کنند.

در آستانه انتخابات کنست، خبرگزاری فرانسه هشدار داد که رژیم صهیونیستی در برابر حملات سایبری و تهدیدات در فضای مجازی بسیار آسیب‌پذیر است.

در این گزارش آمده است که چند روز مانده به انتخابات کنست که قرار است روز سه‌شنبه 10 آبان ماه برگزار شود، رژیم صهیونیستی برای حملات سایبری یا کارزارهای اعمال نفوذ رقبای خارجی به خصوص ایران به حالت آماده‌باش درآمده است.

طبق این گزارش، دفتر «یوآز هندل» وزیر ارتباطات رژیم صهیونیستی در آستانه پنجمین انتخابات این رژیم در کمتر از چهارسال گفته است که روز انتخابات سه‌شنبه یک «هدف مطلوبی برای کارزارهای نفوذ» به حساب می‌آید زیرا یک بن‌بست سیاسی بی‌سابقه در جریان است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار